en ro de

 

Click anunt concurs pentru a vizualiza informatii legate de concurs contabil sef - 05.01.2017.

 

Click anunt concurs pentru a vizualiza informatii legate de concursul pentru ocuparea postului de consilier juridic - 06.02.2017.

 

Click anunt concurs pentru a vizualiza informatii legate de concursul pentru ocuparea postului de contabil sef - 08.02.2017.

 

Click anunt concurs pentru a vizualiza informatii legate de concursul pentru ocuparea postului de specialist IT - 09.03.2018.

 

Click anunt concurs pentru a vizualiza informatii legate de concursul pentru ocuparea postului de specialist IT - 19.03.2018.

 

Click anunt concurs pentru a vizualiza informatii legate de concursul pentru ocuparea postului de specialist educatie ecologica - 19.03.2018.

 

Click anunt concurs pentru a vizualiza informatii legate de concursul pentru ocuparea postului de consilier juridic - 25.07.2018.

 

Click anunt concurs pentru a vizualiza informatii legate de concursul pentru ocuparea postului de specialist educatie ecologica - 22.11.2018.

 

Click anunt concurs pentru a vizualiza informatii legate de concursul pentru ocuparea postului de specialist educatie ecologica, etapa a II-a - 05.12.2018.

 

Click anunt dosare admise pentru concurs pentru a vizualiza informatii legate de concursul pentru ocuparea postului de specialist educatie ecologica, etapa a II-a - 05.12.2018.

 

Click anunt rezultate concurs pentru a vizualiza informatii legate de rezultatul concursului pentru ocuparea postului de specialist educatie ecologica, etapa a II-a - 05.12.2018.

 

Click anunt licitatie deschisa cu strigare pentru a vizualiza informatii legate de licitatia deschisa cu strigare pentru mijloace fixe - 12.02.2019.

 

Click anunt achizitii servicii de elaborare studiu de fezabilitate, proiect tehnic si documentatie si obtinere avize pentru "Infiintarea unui punct de informare turistica" pentru a vizualiza informatii legate de licitatie - 15.02.2019.

 

Click anunt achizitie publica servicii de elaborare studii tehnice pentru proiectul "Masuri de management pentru protejarea si conservarea biodiversitatii din arealul Parcului National Domogled-Valea Cernei" pentru a vizualiza informatii legate de achizitie de elaborare a unui studiu de amenajare interioara pentru a realiza "Program de educatie tridimensional la Centrul de Vizitare al Parcului National Domogled-Valea Cernei".

 

Click anunt achizitie publica servicii de elaborare studii tehnice pentru proiectul "Masuri de management pentru protejarea si conservarea biodiversitatii din arealul Parcului National Domogled-Valea Cernei" pentru a vizualiza informatii legate de achizitie elaborare Studiu de fezabilitate, Proiect tehnic si Documentatii pentru obtinerea de avize pentru lucrarea "Implementare sistem de monitorizare a speciilor si habitatelor expuse unor amenintari".

 

Click anunt rezultate concurs "Pinul Negru de Banat" pentru a vizualiza informatii legate de concursul "Pinul Negru de Banat".

 

Click Anunt decizie etapa de incadrare pentru a vizualiza anuntul public privind decizia etapei de incadrare a proiectului  PUNCT DE INFORMARE- CERNA SAT.
Click Anunt concurs consilier juridic pentru a vizualiza informatii legate de concursul pentru ocuparea postului de consilier juridic, etapa I Promovare angajati ROMSILVA, din data de 06.03.2020
Click Rezultate evaluare dosare pentru a vizualiza informatii legate de evaluarea dosarelor pentru ocuparea postului de consilier juridic, etapa I Promovare angajati ROMSILVA, din data de 06.03.2020
Click Anunt concurs ranger pentru a vizualiza informatii legate de concursul pentru ocuparea postului de ranger, etapa I Promovare angajati ROMSILVA, din data de 23.06.2020